WELKOM OP ONZE
BOERDERIJCAMPING!

Onze boerderijcamping is kleinschalig, gezellig en biedt rust en ruimte.
Er kan elke dag meegeholpen worden met de koeien uit de wei halen en daarna meekijken in de melkstal wanneer de koeien worden gemolken. Er is altijd van alles te beleven met de kalfjes, honden, poezen, varkens, pony’s en kippen.


NEEM CONTACT OPOnze camping is een kleine knusse gezinscamping,  gelegen in de polder, op een melkveehouderij. Er zijn vier velden, 3 daarvan met stroomvoorziening.  Op het ene veld staat u met uw caravan of tent op een ruime weide sfeervol onder en tussen oude bomen. In het midden van dit veld is een zandbak, een glijbaan en “wipkip”.

Er is nog een apart “speeltuintje” met een trampoline, een schommel, een boomhut en een glijbaan.

Het douche/toiletgebouw is altijd dichtbij.
De kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen zonder extra uit te hoeven kijken.Op het andere veld staat u met 5 andere kampeerders  rondom beschut tussen bomen en heeft u mooi uitzicht over de polder.

Op het 3e veld kampeert u op een “eigen” plekje tussen heggen. U heeft hier dus volop privacy en schaduw als het nodig is.

Er is ook een veld voor trekkers met een tentje of een camper; dit zijn plaatsen zonder stroom. U staat dus met uw camper niet op het beton of asfalt!U kunt op een natuurlijke manier kennis maken met de moderne melkveehouderij, door bijvoorbeeld mee te kijken tijdens het melken en de verschillende seizoenswerkzaamheden. Er kan door de kinderen ook ‘meegeholpen’ worden, o.a. met het voeren van de kalfjes en het ophalen van de koeien uit de wei. Dit wel altijd onder begeleiding van een volwassene.

Er is een weide met wat kleinvee; o.a., kippen, schapen en pony’s die gevoerd en aangehaald mogen en willen worden.