COVID-19

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de RIVM nauwlettend in de gaten. De gezondheid van u als gasten  heeft de hoogste prioriteit. We besteden daarom zorgvolle aandacht aan hygiëne.

Hoe zit het eigenlijk precies?
Er mag vanaf 15 juni weer gebruik gemaakt worden van de  gemeenschappelijke sanitair ruimte. Wel met in acht neming van de 1,5 meter afstand. We hebben de ruimte daarom voorzien van éénrichtingsbordjes. Verder:

  • Voor het betreden van de ruimte mag u uw handen desinfecteren met de aanwezige handalcohol.
  • In de toiletten staat een sprayflacon waarmee u voor gebruik de bril en de drukknop kunt schoonmaken.
  • Er liggen bij de afwasplaats desinfecterende doekjes.
  • Doe zoveel mogelijk bij de caravan. Denk hierbij aan afwassen, tandenpoetsen en bijv. haren kammen.
  • Het gebouw wordt door ons regelmatig grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ook vragen we u uw kinderen niet alleen naar het gebouw te laten gaan.

Gezien de ruime kampeerplekken( ca. 150 m2 ) is het bij ons mogelijk om gewenste afstand te houden van andere gasten die op onze camping verblijven.

Uiteraard kan er ook gewoon over het erf en door de stallen gewandeld worden.

Wat is níet toegestaan?

  • Het kijken bij het melken van de koeien. we Kunnen hier de 1,5 meter regel niet waarborgen.
  • Als één van de familieleden of medegasten koorts of hoest heeft, is het niet toegestaan u toegang tot onze camping te verlenen. Wanneer u of uw medegasten tijdens het verblijf de bekende symptomen krijgt, dient u met uw medegasten direct te vertrekken. Dit uit voorzorg voor u, voor ons en de andere gasten. We rekenen op uw begrip.

Wij hopen met het bovenstaande voldoende duidelijkheid te geven over wat wel en niet is toegestaan. De beperkingen staan haaks staan op de gastvrije houding en het fijne contact wat wij met u als gasten hebben. We zijn er echter van overtuigd dat ook u wilt meewerken om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  Heeft u vragen? We zijn telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord!