COVID-19

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de RIVM nauwlettend in de gaten. De gezondheid van u als gasten  heeft de hoogste prioriteit. We besteden daarom zorgvolle aandacht aan hygiëne.

Hoe zit het eigenlijk precies?
Het kabinet heeft het besluit over openstelling van campings bij de lokale overheid neergelegd. Vanuit de gemeente kregen we het bericht dat de camping open mag voor gasten die zelfvoorzienend zijn (dat houdt in dat men een eigen wasgelegenheid en een toilet in hun caravan/camper heeft)

Gezien de ruime kampeerplekken( ca. 150 m2 ) is het bij ons mogelijk om gewenste afstand te houden van andere gasten die op onze camping verblijven.

Wat is wél toegestaan?

Campings (ook boerencampings), vakantieparken en recreatieterreinen zijn alleen toegankelijk voor gasten die zelfvoorzienend kunnen zijn. Dat betekent dat zij geen gebruik hoeven te maken van de gemeenschappelijke douche-, was- en toiletvoorzieningen. Dat kan ook niet, want die zijn immers tot nader order gesloten.

Wat is níet toegestaan?

  • Het gebruik van gemeenschappelijke douche-, was- en toiletvoorzieningen.
  • Het kijken bij het melken van de koeien. we Kunnen hier de 1,5 meter regel niet waarborgen.
  • Als één van de familieleden of medegasten koorts of hoest heeft, is het niet toegestaan u toegang tot onze camping te verlenen. Wanneer u of uw medegasten tijdens het verblijf de bekende symptomen krijgt, dient u met uw medegasten direct te vertrekken. Dit uit voorzorg voor u, voor ons en de andere gasten. We rekenen op uw begrip.

Wij hopen met het bovenstaande voldoende duidelijkheid te geven over wat wel en niet is toegestaan. De beperkingen staan haaks staan op de gastvrije houding en het fijne contact wat wij met u als gasten hebben. We zijn er echter van overtuigd dat ook u wilt meewerken om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  Heeft u vragen? We zijn telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord!